Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Askelia horisontin takana" by Mirjami Pelkonen # eBook PDF Kindle ePub Free

Askelia horisontin takana

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Askelia horisontin takana
  • Author : Mirjami Pelkonen
  • Release Date : January 28, 2019
  • Genre: Travel & Adventure,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 595 KB

Description

Askelia horisontin takana jatkuu siitÀ mihin SiellÀ missÀ jossakin -kirja pÀÀttyi. Reissutarinoissa kuljetaan taas metrotunneleissa ja moottoriteillÀ, kinttupoluilla, kylÀnraiteilla sekÀ kadonneiden reittimerkintöjen perÀssÀ.

Kirja vie sinne missÀ vaelluspolut ovat mutaisia, mutkaisia ja mÀkisiÀ. Tulivuoret tupruttavat, suurkaupunkien valot vilkuttavat, aallot loiskivat. Vastaan tulee piikkilanka-aitoja, pilviÀ ja pystysuoria seinÀmiÀ. Musikaaleja ja maailmanloppu. SekÀ asennetaan yksi rakkauslukko.

Niin kauanhan tÀssÀ maailmassa ei olisi hÀtÀÀ, kun polkuja ja teitÀ riittÀisi. Siihen asti oli riittÀnyt. MitÀ sitten, jos ei enÀÀ riittÀisi?



"Ei varmasti kukaan muu pystyisi suunnistamaan yhtÀ pÀin honkia ja huijaamaan itseÀÀn niin hyvin niin vÀÀrÀÀn suuntaan kuin minÀ."

"EnsimmÀiset vilkaisut ympÀrille uudessa maassa kertoivat, ettÀ kaikki kyltit puhuivat pelkkÀÀ sydÀnkÀyrÀÀ ja joka puolella oli vain miehiÀ."

"Reggae jumputti puskurissa ja takakontissa niin, ettÀ tÀrisytti. Tuuli hulmusi avoimista ikkunoista. SinisenÀ kimaltava meri lÀhestyi."


Download Books "Askelia horisontin takana" PDF ePub Kindle